alert logo Created with Sketch.

gezondheidstrajecten

Animatie hersenen
home Trajecten Gezondheidstrajecten

Op zoek naar een traject dat leidt tot gedragsverandering?

Onze trajecten binnen gezondheid gaan voor verandering. Na het bepalen van de doelstellingen gaan we met de organisatie aan de slag om bepaalde gezondheidsaspecten duurzaam te gaan bevorderen.

Gezondheidstrajecten op vlak van fysieke en/of mentale gezondheid kunnen een enorme boost betekenen voor een organisatie. Zeker wanneer u ontdekt hoeveel input er vanuit de medewerkers zelf kan komen.

Wenst u hier meer info over, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ik wil meer info

01

Intake gesprek

Tijdens een intake wordt de vraag beluisterd en uitgediept. Via een methodiek waarin we samen met de klant aan de slag gaan, willen we duidelijk zicht krijgen op de organisatienoden, de context, de tijdsinvestering en de verwachte resultaten.

02

Actieplan gezondheid

In navolging van het intakegesprek wordt een traject op maat voorgesteld. In dit voorstel worden doelstellingen geconcretiseerd en voorzien van een tijdsschema. Daarnaast wordt een beeld geschetst van de "partners in crime": de personen binnen de bedrijven die mee hun schouders onder het traject kunnen steken.

03

Uitrollen van acties

Binnen een traject kunnen diverse acties opgenomen worden. Deze staan verduidelijkt in het voorstel. Er kunnen zowel begeleidings - als opleidingsacties ingezet worden. Daarnaast wordt ook gedacht aan acties waarbij geen (externe) coaching nodig is, maar waarbij eigen medewerkers initiatief nemen om het traject warm, levendig en zelf in handen te houden.

04

Resultaat inbedden

Op het einde van het traject wordt teruggeblikt naar de vooropgestelde doelstellingen en wordt het traject geëvalueerd. Daarnaast wordt bewust stilgestaan bij de verdere implementatie van het thema, want elk einde is een nieuw begin …