alert logo Created with Sketch.

opleidingen

Veerkracht en mentale weerbaarheid
home Opleidingen Vergroot je veerkracht en mentale weerbaarheid

Vergroot je veerkracht en mentale weerbaarheid

Tegenwoordig staan we constant onder druk, dit door een mix aan levensfactoren en oorzaken. De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat we in een constante veranderende omgeving dienen te leven en te werken. Ons mentaal vermogen wordt uitgedaagd, en ziet bij sommigen ferm af. Onze balans tussen onze draagkrachten en -lasten wordt hiermee aardig op de proef gesteld. Via deze sessie versterken we het individu om veerkrachtiger en mentaal weerbaarder in het leven te staan.

EXTRA OPTIE!

Om nog meer diepgang en inzichten te bekomen is het ideaal om hierop volgend de deelnemers kort te bevragen omtrent welke thema’s deelnemers graag nog wat meer individuele oefeningen zouden willen ontvangen. Via een online tool, onmiddellijk na de webinar kunnen deelnemers hun interessegebieden aanduiden (veerkracht, omgaan met stress, piekeren, omgaan met werkdruk, stress de baas zijn, productiviteit, levensvreugde,…). Daarop volgend krijgen de deelnemers de eigen gekozen thema’s, onder de vorm van enkele oefeningen, toegestuurd, dit ofwel via mail ofwel intern in het bedrijf zelf via postvakje,… (gebeurt in samenspraak met de organisatie). (Prijs op aanvraag te verkrijgen)


Aanpak

  • Onderbouwde theorie
  • Inzichtelijk
  • Up-to-date kennis
  • Interactief

Deze webinar kan enerzijds live gegeven worden of kan anderzijds ook onder de vorm van een online module (PTO), waarbij de sessie vrijgegeven wordt op ons platform voor een bepaalde duurtijd voor de medewerkers (bvb 4 weken).

Doelstellingen

  • Deelnemers kennen en hebben inzicht in de begrippen veerkracht en weerbaarheid
  • Deelnemers verwerven inzicht in het al dan niet zelf veerkrachtig zijn
  • Deelnemers zien in hoe de persoonlijke invloed vergroot kan worden binnen de persoonlijke levensstijl
  • Deelnemers kunnen de geziene inhoud toepassen op de eigen leef- en werkomstandigheden

Opleidingsdagen

Inschrijven

Bedrijfsopleiding aanvragen

In onze privacyverklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken