alert logo Created with Sketch.

opleidingen

Vitaal mentaal gezond en gefocust thuiswerken
home Opleidingen Vitaal, mentaal gezond en gefocust thuiswerken
bedrijfsopleiding aanvragen

Soort opleiding

Live webinar

Docent

Ann-Sophie, Lore en Manon

Duur

2 uur (flexibel in tijdsduur)

Tussenkomst

KMO-portefeuille

Diverse sectorfondsen

Gesloten aanbod

Op aanvraag

Vitaal, mentaal gezond en gefocust thuiswerken

Deze sessie zet in op het investeren in zichzelf binnen de werkcontext. Door inzichten te bieden omtrent gezond thuiswerken kan op een duurzame manier gesleuteld worden aan zichzelf om zich energiek en in balans te voelen tijdens de werkuren@home. Focus in deze sessie ligt op het gezond en gefocust thuiswerken zodoende de werkstijl draagbaar en werkbaar aanvoelt voor elk individu.

Deze sessie richt zich op organisaties die gezond en productief thuiswerken willen stimuleren, en op medewerkers die voornamelijk beeldschermwerk verrichten. Persoonlijke struikelblokken kunnen op voorhand doorgemaild worden zodoende de sessie volledig op maat van de doelgroep is afgestemd.


EXTRA OPTIE!

Om nog meer diepgang en inzichten te bekomen is het ideaal om hierop volgend de deelnemers kort te bevragen omtrent welke thema’s deelnemers graag nog wat meer individuele oefeningen zouden willen ontvangen achteraf. Via een online tool, onmiddellijk na de webinar kunnen deelnemers hun interessegebieden aanduiden (veerkracht, voeding, omgaan met werkdruk, stress de baas zijn, productiviteit,…). Daarop volgend krijgen de deelnemers de eigen gekozen thema’s, onder de vorm van enkele oefeningen, toegestuurd, dit ofwel via mail ofwel intern in het bedrijf zelf via postvakje,… (gebeurt in samenspraak met de organisatie). (Prijs op aanvraag te verkrijgen)

Aanpak

  • Onderbouwde theorie
  • Inzichtelijk
  • Up-to-date kennis
  • Interactief

Deze webinar kan enerzijds live gegeven worden of kan anderzijds ook onder de vorm van een online module (PTO), waarbij de sessie vrijgegeven wordt op ons platform voor een bepaalde duurtijd voor de medewerkers (bvb 4 weken).

Doelstellingen

  • Deelnemers kennen het belang van fysiek en mentaal welbevinden in combinatie met telewerk
  • Deelnemers verwerven inzicht in hoe men kan sleutelen aan een gezonde balans tussen werk en privé
  • Deelnemers kennen enkele tips om mee te nemen naar het dagelijks leven om gefocust te werken, om gezonde pauzes te nemen en om veerkrachtig in het leven te staan

Bedrijfsopleiding aanvragen

In onze privacyverklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken