“Waar heb jij het nu over?” hoor ik je al denken! ❓

Ik laat je niet in spanning! Ik heb het over de reis doorheen de opleiding als vertrouwenspersoon! Mijn favoriete bestemmingen op die reis: de gesprekstechnieken! 🗨

Als docent van de opleiding Vertrouwenspersoon geloof ik in het belang van de procedures en het wettelijke kader, maar laten we eerlijk zijn - het zijn de soft skills die écht het verschil maken in ons werk.

Picture this 📸 : jij, ik en een groep mede-avonturiers, gewapend met nieuwsgierigheid en de drang om beter te worden in het omgaan met uitdagende, vaak gevoelige gesprekken.

Samen duiken we in een interactieve omgeving, waarbij we niet bang zijn om een sprong in het onbekende te wagen. Het gaat niet om foutloos zijn, maar om leren door te doen.

We gaan niet voor perfectie, maar voor vooruitgang. We werken met echte scenario's, met een vleugje "jezelf uit je comfortzone halen" en een snufje "het mag ook leuk zijn’! Want dat is wat ik belangrijk vind: dicht bij de praktijk blijven, de kracht van kwetsbaarheid en enthousiast leren in een veilige omgeving!

Ik kijk er alvast naar uit om ook in deze leerreis stenen te verleggen!

Wil jij graag mee op reis met Sofie, check gerust de inhoud en de data van de reisbestemming.