Over ons

De zaakvoerders van Alert!

Daan en Sam, die tevens als schoonbroers door het leven gaan, begonnen in 2012 met Alert!
De interesse in thema's als veiligheid, gezondheid en (inter)personal skills groeide vanuit onze opleiding, achtergrond en ervaring. 

Inmiddels doceerden en begeleidden we elk al enkele duizenden opleidingen en trajecten. Naast de organisatorische taken, kiezen we bewust om in het actieve werkveld van doceren en begeleiden actief te blijven. Een passie mag nooit verloochend worden! 

De docenten van Alert!

Alert! kiest voor een zeer bewust personeelsbeleid. We maken bewust de keuze om met vaste werknemers aan de slag te gaan. We maken deze investering omdat we er van overtuigd zijn dat iedere collega de leervisie en kernwaarden van Alert! moet uitdragen. Op vandaag bestaan we uit een team met diverse achtergronden: verpleegkundigen, technieker, brandweer, gezondheidsspecialist, leerkrachten...

We zijn blij te kunnen samenwerken met deze groep. De samensmelting van diverse specialisaties en karakters betekent een grote meerwaarde voor de organisatie.  

Onze missie

Alert! biedt een totaaloplossing aan bedrijven, organisaties en individuen die behoeftes hebben op gebied van veiligheid, gezondheid en (inter)personal skills door middel van opleidingen en coaching.  

 

 

Onze waarden, onze visie

Flexibiliteit

We steken iedere opleiding en begeleiding energie in het maatwerk en spelen soepel in op veranderde omstandigheden

 

Enthousiasme

we doen het écht met hart en ziel

 

Creativiteit

we kiezen voor leuke, aanstekelijke en vernieuwende methodieken 

 

Gedrevenheid

we zetten ons steeds gemotiveerd in, waardoor we een zo goed mogelijk resultaat bekomen
 

Betrouwbaarheid 

we gaan steeds voor maximale kwaliteit en handelen steeds naar eer en geweten

VENNOOTSCHAPSGEGEVENS

Alert! is een V.O.F.
BTW-nummer:  0500.566.817
​Maatschappelijke zetel: Lijnwaadstraat 3, 8870 Izegem
RPR: RPR Gent, afdeling Kortrijk

ESF-project ‘duurzaam loopbaanbeleid’

Alert! bouwt op een duurzame wijze aan een professioneel en dynamisch team. Om de kwaliteit en duurzame werking van ons team te versterken, tekende Alert! in op het ESF-project ‘duurzaam loopbaanbeleid’. Via dit project wil Alert! een duurzaam loopbaanbeleid creëren waar medewerkers gestimuleerd worden om zich te ontplooien, te groeien en zich te professionaliseren. Medewerkers worden hierbij gesteund door het management, collega’s en interne tools die via dit project gecreëerd worden.

Op deze manier kan elke medewerker meegroeien met Alert! volgens zijn of haar talenten en competenties.
We werken hiervoor op vier domeinen:

  • Onthaalbeleid voor nieuwe medewerkers
  • Mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers
  • Kennisverwerving en kennisdeling
  • Coachend leiderschap

 

Om deze doelstellingen te realiseren, wordt € 121 644 geïnvesteerd. Alert! krijgt hiervoor de steun van ESF en de Vlaamse Overheid via een financiële steun van € 80 000.